Auning-teltet

Auning-telt igen på landbrugsmessen i 2017.

Her i 2017 bliver det fjerde gang i træk, at Auning by og omegn ved de handlende og erhvervsdrivende vil være at finde i Auning-teltet på Landbrugsmessen.

Se indretning af Auning-teltet

Kæmpe succes
Forretningerne fra 2016 udtrykker igen stor tilfredshed med deres deltagelse, der nærmest kan beskrives som en kæmpe succes, hvor rigtig mange gæster aflagde et besøg i Auning teltet.
De enkelte udstillere havde et par travle dage, så de ikke nåede ret langt væk fra egen stand, og pauser blev der faktisk ikke tid til.
De enkelte forretninger havde også gjort rigtig meget ud af deres stand, og alle var meget aktive i præsentationen af deres produkter. Smagsprøver bidrog også til en øget interesse for teltets aktiviteter.

Et stort telt i 2017
Derfor er der igen planlagt, at der skal være et stort telt på mindst 12 x 27 meter i 2017. Hvis interessen bliver endnu større, kan teltet øges i længden, så der kan blive plads til endnu flere forretninger/firmaer.
Teltet ligger på den samme strategiske plads som i 2016 lige ud til indgangsvejen – den såkaldte A-vej.

Derfor opfordres de forretnings- og erhvervsdrivende til at deltage med en stand i Auning-teltet på messen lørdag den 27. og søndag den 28. maj 2017.

Tilmelding til Auning – teltet
Jens Sørensen fra Auning Radio & TV er primus motor for Auning teltet og alle interesserede kan snarest kontakte os på mailen: messen2017@auningradio.dk

Alle er hjertelig velkommen på Landbrugsmessen
Med venlig hilsen
Kristian Jensen
tlf. 4042 0201

 


 

 

www.landbrugsmessen.dk