Skov, jagt og friluftsliv

Invitation til udstillere

Nyt stort tema

Skov, jagt og friluftsliv

Landbrugsmessen Gl. Estrup udvider i år aktiviteterne med alt inden for jagt, vildt, skovbrug og friluftsliv – stærkt inspireret af sammenlægningen mellem Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup og Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm. De to museer er blevet til Det Grønne Museum med viden, historier og oplevelser om jagt, skov, landbrug og fødevarer, og vi glæder os til at udvide messen med disse emner.

Rabat til nye udstillere på leje af stand
Vi har reserveret et stort, samlet område på messen til udstillere og aktiviteter inden det nye tema, og glæder os til at byde nye aktører velkomne med et godt introduktionstilbud på leje af stand.

Det kan f.x. være udstillere inden for følgende områder:

  • Salg/udlejning af skovmaskiner og udførelse af skovarbejde
  • Salg af udstyr til jagt og friluftsliv
  • Rådgivning vedrørende skovdrift, vildtpleje osv.
  • Kursusaktivitet/information inden for friluftsliv

Vi sørger for rammerne for messen og den overordnede underholdning – blandt andet i form af organisationen ”Bliv NaturligVis” der præsenterer forskellige aktiviteter som bueskydning og partering og tilberedning af vildt. Vi byder desuden på rovfugleshow samt underholdning med Timbersports, der viser forskellige discipliner inden for skovarbejde. På fødevaresiden tilbereder den kendte kok Per Mandrup smagsprøver på vildtkød i vores store tematelt under temaet: ”Det er helt vildt”.

Se kort over området

20.000 potentielle nye kunder
Messen finder som altid sted den sidste weekend i maj – i år den 26. og 27 maj – og det er nu 22. år, vi afholder det populære arrangement, der besøges af ca. 20.000 gæster.

Favorable priser på annoncering i messeavisen
Alle udstillere tilbydes en favorabel pris på annoncering i messeavisen, der udkommer i ugen op til messen på hele Djursland, ligesom vi i perioden op til messen gør opmærksom på aktiviteter og forskellige udstillere i de østjyske medier.

Overnatning og fælles aftenfest for udstillere

Sidste år genoptog vi traditionen med en fælles aftenfest for alle udstillere, og det blev en stor succes, som vi gentager i år. Ligeledes er der mulighed for at overnatte på landbrugsmessens campingareal.

Få mere information

Kontakt venligst Silke Lorenzen, sekretær for Landbrugsmessen, på mail: messen@landboforening.dk eller tlf. 2119 4428 for nærmere oplysninger om standenes størrelse, placering og pris – vi har allerede nu åbent for tilmeldinger.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for landbrugsmessen

Information

Landbrugsmessen Gl. Estrup
Messeplads: Randersvej 4, 8963 Auning
Tlf. 2119 4428
messen@landboforening.dk

Åbent 9 – 16.30 på messedage

Find vej

www.landbrugsmessen.dk