For børn og unge

KFUM Spejderne Allingåbro
Klik på billedet for forstørrelse.


Havetraktortræk søndag
Arrangeret af Team Træk

Program:
Kl. 9.00 Indvejning
Kl. 10.30 Trækkerne kører

Der trækkes i 3 klasser med max. 20 deltagere i alt. De tre bedste i hver klasse får en pokal.

Tilmelding og pris:
Deltagerpris er 100,- kr. pr traktor – hver trækker får én gratis billet til en medhjælper.

Ønsker du at deltage – så læs mere …


StreetX Parkour giver opvisning og afholder herefter workshops for børn og voksne på messen søndag fra kl. 11.00.
Kom og vær med i legen om at komme fra et punkt til et andet så hurtigt og effektivt som muligt på en sjov og udfordrende måde. Alle kan være med uanset alder.
Arrangementet er sponsoreret af ELRO fonden.


HabenGoods optræder søndag kl. 12.00 med deres meget underholdende STOMP show – og er kendt fra “Danmark Har Talent” 2018.
Showet er en musikalsk iscenesættelse med rytmer, toner og specialdesignede DIY instrumenter, med inspiration fra STOMP og Blue Man Group, – to verdens succeser inden for showbiz.

HabenGoods har udviklet en række helt unikke instrumenter af skrotmetal, spande, bildele, cykler, rollator, teleskopstiger, sækkevogne og pvc rør.
Arrangementet er sponsoreret af ELRO fonden.


Børnene er klar til Gl. Estrup

30 børn og unge har for nylig fået finpudset deres klippe- og mønstringsteknik, så de er fuldstændig klar til at indtage den store ring på Landbrugsmessen Gl. Estrup.
Læs hele artiklen


Velkommen til børnedyrskue lørdag den 25. maj 2019

Har du en kat, en hund, kanin, fisk, høne, marsvin, pony – eller måske en elefant??

Så tag med til børnedyrskuet på landbrugsmessen Gl. Estrup.
Læs alt om Børnedyrskue 2019


Albert Dyrlund (lørdag kl. 14)

Albert Dyrlund fra Helsingør er en af de førende influenter blandt de unge i Danmark. Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger, familie, hans to hunde, Coco og Bella og ikke mindst musik.

Siden 2016 har Albert udgivet i alt 6 sange, som har rundet imponerende 15 mio. streaminger på Spotify. De største hits er ”Hellerup-dreng” med 4 mio. streaminger og ”Emoji” med 4,5 mio. Seneste singleudspil fra Albert er sangen ”ICE” – her har han fået selskab af rapperen Niklas (”Veninder”, ”Ingen Dikkedarer”).

Albert optræder i sine videoer som en meget glad dreng og en stor humørbombe, bla. med hans sange og mange komiske YouTube videoer. I dag er YouTube og musikken et fuldtidsjob for Albert.

Albert startede på YouTube i sjette klasse sammen med sin gode ven og klassekammerat Anton. De to drenge var meget inspirerede af en anden YouTube duo SMOSH, som selv var to drenge, der lavede underholdningsvideoer og sketches. De begyndte på diverse musikvideoer, som også var det der fik deres kanal Novo Pleco, som var opkaldt efter Antons fiskemad, lukket ned. Videoerne var fyldt medkopieret musik, som drengene ikke havde ophavsret til. Da Albert gik i syvende klasse lavede han en musikvideo til en Ramasjang konkurrence, hvor han vandt en privatkoncert til hans skole, med Rasmus Seebach. Derfra gik det stærkt. I 2014 var han med i X-Faktor, igen med Anton, under deres gamle navn Novo Pleco – herefter blev de to drenge et kendt ansigt på gaden. De blev kontaktet af det danske reklamefirma Splay, som gav dem muligheden for at blive mere professionelle.

Albert Dyrlund er en af Danmarks største influenter på de sociale medier. På YouTube følges han af over 170.000 personer og på Instagram har han samlet hele 210.000 følgere.

Tak til ELRO Dagene for støtte til Albert Dyrlund (lørdag kl. 14)

www.landbrugsmessen.dk