Motor- og traktorklubben Jylland

TIL OG FOR ALLE, DER HOLDER AF GAMLE VETERANER

Igennem mange år har der været tradition for, at Motor og Traktorklubben Jylland har haft en omfattende udstilling på Landbrugsmessen Gl. Estrup. I år foregår det den 25. og 26. maj 2019.

Klubben søger at fremme interessen blandt alle aldersgrupper, for bevarelse af entreprenør- maskiner, traktorer, stationære motorer samt redskaber til disse.

Klubben blev grundlagt i 1990 og har ca. 2400 medlemmer fra hele Danmark og også nogle stykker fra andre lande. Hvert år afholdes en lang række arrangementer fordelt over hele landet, dog fortrinsvis i Jylland. Klubbens store træf afholdes altid den første weekend i juni på en stor plads i Kongensbro. Der ud over afholdes flere andre arrangementer. Se mere i aktivitetskalenderen.

Klubbens blad udkommer 10 gange om året med artikler om diverse tekniske og historiske ting, og også med reportager fra de afholdte arrangementer og omtale om arrangementer der bliver afholdt i nærmeste fremtid.

I løbet af de to messedage bliver traktorerne med redskaber/ vogne præsenteret i den store ring på en livlig og spændende måde.

Veteranbilerne vil også blive præsenteret i ringen sammen med veterantraktorerne.

Kontaktpersonen for Traktorklubben er Eske Høj Laursen, tlf. 21 46 97 95

 


 

 

www.landbrugsmessen.dk