Som hesteudstiller på Landbrugsmessen Gl. Estrup er man en del af et stort fællesskab på tværs af hesteracerne, hvor vi alle deler passionen for heste og deres eksteriør. Vi er et 2-dages skue hvilket betyder, at vi har god tid til at nyde vores fælles passion omkring hestene, og flere af vores udstillere deltager ligeledes i showindslag, hvor hestene får vist deres brugsegenskaber. Vi har tilknyttet meget kompetente dommere, der alle er uddannet eksteriørdommere i forskellige avlsforbund, hvilket er med til at sikre en god og faglig funderet bedømmelse af hestene.

Alle hestene er opstaldet i bokse i teltstalde, denne opstaldningsform gør, at man som udstiller har rig mulighed for at få at møde publikum og få en snak om den pågældende race, eller få muligheden for at give et barn lov til at røre ved en hestemule for måske første gang i sit liv, og forhåbentlig ikke sidste.

Vi har tilknyttet et campingområde tæt på staldene, hvor vi bestræber os på at samle hesteudstillerne, så der er grobund for hyggeligt samvær også udenfor skuets åbningstider.

 

Fra Hesteudvalgets side glæder vi os meget til at tage imod hesteudstillere både nye som garvede.

Fra gennemgang af alle hesteracer

Fra gennemgang af alle hesteracer

 

Æresrunde fra konkurrencen om Skuets bedste hingst

Æresrunde fra konkurrencen om Skuets bedste hingst

 

Ærespræmieoverrækkelse

Ærespræmieoverrækkelse

 

Showindslag af Friser Nord

Showindslag af Friser Nord