Cookie-politik

landbrugsmessen.dk overholder efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondatapolitik. Der kan læses mere om retningslinjerne hos Foreningen af Danske Interaktive Medier og minecookies.org.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Cookies på denne hjemmeside

Når du besøger landbrugsmessen.dk eller en underside til landbrugsmessen.dk modtager du automatisk en eller flere cookies.

landbrugsmessen.dk skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies). Ligeledes skelnes der mellem om cookien har landbrugsmessen.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores services som afsender (tredje parts cookies).

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. På http://minecookies.org/cookiehandtering får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Første parts cookies

landbrugsmessen.dk's egen cookie er en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Cookien bliver brugt til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies

landbrugsmessen.dk bruger i visse tilfælde en række 3. parts services. Nogle af disse services bruger også cookies.
Det kan være en overvejelse værd, evt. at afvise 3. parts cookies i din browser. Brug http://minecookies.org/fravalg, hvis du behøver hjælp.

Persondatapolitik

Landbrugsmessen Gl. Estrup overholder efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af persondata i henhold til EU-forordning om datasikkerhed af 25. maj 2018

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig

Silke Lorenzen
Tlf.: +45 21 19 44 28
E-mail: messen@landboforening.dk

Dataansvarlig

Landbrugsmessen Gl. Estrup
Føllevej 5
8410 Rønde

Vores behandling af dine personoplysninger

Landbrugsmessen Gl. Estrup behandler personoplysninger, som du selv har udleveret til os.

Typisk drejer det sig om personoplysninger, som navn, adresse, telefon, e-mail

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Landbrugsmessen Gl. Estrup stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder:

 * Retten til at modtage oplysning om, hvordan Landbrugsmessen Gl. Estrup behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
 * Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
 * Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
 * Retten til at få dine personoplysninger slettet.
 * Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
 * Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
 * Retten til at flytte dine personoplysninger til alternative leverandører (dataportabilitet).
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Landbrugsmessen Gl. Estrup kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende eller kræver uforholdsmæssig store tekniske foranstaltninger

Landbrugsmessen Gl. Estrup vil tilstræbe at rette oplysninger med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Når der slettes personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere øjeblikkeligt og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Ønsker du at klage over Landbrugsmessen Gl. Estrup's håndtering af personoplysninger kan dette gøres til:
www.datatilsynet.dk

Videregivelse af oplysninger

Landbrugsmessen Gl. Estrup videregiver ikke personlige oplysninger til myndigheder virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Landbrugsmessen Gl. Estrup. Undtagelsen er i disse tilfælde:
 * Med dit samtykke:
Landbrugsmessen Gl. Estrup videregiver kun personlige oplysninger til virksomheder, offentlige myndigheder eller enkeltpersoner uden for Landbrugsmessen Gl. Estrup, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.
 * Til ekstern databehandling:
Landbrugsmessen Gl. Estrup videregiver efter aftale personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.
 * Af juridiske årsager:
Landbrugsmessen Gl. Estrup videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Landbrugsmessen Gl. Estrup, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:
    # Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
    # Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
    # Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.
    # Holde Landbrugsmessen Gl. Estrup fri fra skade, vores medlemmer eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.
    # Landbrugsmessen Gl. Estrup kan dele oplysninger, der ikke identificerer personer, med offentligheden og vores partnere. Landbrugsmessen Gl. Estrup kan f.eks. dele oplysninger med offentligheden for at vise generelle tendenser om landbrug.

Informationssikkerhed

Landbrugsmessen Gl. Estrup ønsker at sikre uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.

Landbrugsmessen Gl. Estrup har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt i Landbrugsmessen Gl. Estrup:

 * Antivirus-systemer på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
 * Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
 * Anvendelse af branchetypiske it-systemer til behandlingsaktiviteterne.
 * Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt.
 * Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Landbrugsmessen Gl. Estrup's vegne.
 * Tavshedserklæringer med personale, der har behov for at behandle personoplysninger.
 * Vejledning i sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personale med adgang til informationssystemer.
 * Gennemførelse af ovenstående risikovurdering og dokumentation af alle systemer der behandler personoplysninger for at sikre et oplyst grundlag for sikkerhedsniveauet for persondatabehandlingen i Landbrugsmessen Gl. Estrup.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Landbrugsmessen Gl. Estrup gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik.
Landbrugsmessen Gl. Estrup overholder også adskillige selvregulerende sikkerhedspolitikker.
Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Landbrugsmessen Gl. Estrup samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

Ændringer

Landbrugsmessen Gl. Estrup's privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Landbrugsmessen Gl. Estrup begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil Landbrugsmessen Gl. Estrup gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).


Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at maile.

 

www.landbrugsmessen.dk