Faour

Rullekebab og rullefalafel

Er du vild med falafler? Så vil det nye arabiske spisested Faour, helt sikkert være noget for dig. Her får du nemlig friske falafler lavet efter palæstinensiske traditioner, og det betyder, at din falafel bliver lavet med det samme, når du bestiller den, så den er så frisk som mulig.

Gorms

Anmelderroste Gorms bager autentiske italienske pizzaer toppet med lokale råvarer og et nordisk strejf. Romerske bunde med knasende sprød crust og de bedste råvarer fra vores egen baghave.

Salami, Margherita, Dennys Special(kartoffel)

Hanstholm Fish’n Chips

Fish and Chips

Hanstholm Fish and Chips er en lille familievirksomhed, som arbejder medvores eget princip som vi kalder “Fra Haw Til Maw”. Vi bruger KUN! friskfanget fisk fra Hanstholm, og går aldrig på kompromis på kvalitet. Vi bruger en gammel familie opskrift, som er blevet smagstestet og rettet til, så den efter vores mening er helt perfekt. Vi bruger store lækre steakhouse pommes frites, og det serveres med vores egen hjemmelavet tartar sauce.

Hereford burger

Har haft passionen for at bringe det bedste fra de amerikanske Bar-B-Que traditioner til Danmark og kombinere det med det mere friske nordiske køkken. Smagen er i centrum når vi kommer rullende med vores BBQ vogn.

Pulled pork burger / pulled beef burger
smørbolle, hjemmesyltet rødløg, æbleketchup,
prisvindende bbq sauce, langtidmarieret pulled pork 23
timers glacet af 3 omgange.

Pulled pork burger / pulled beef burger

Lakelands

Gourmet Hotdog

Tilbyder de lækreste gourmethotdog med lækre danske råvarer b.la. pølser fra Skovgaarden i Them, sennep fra Svendborg Sennepsfabrik og brioche pølsebrød.

  • Oksefrankfurter med ramsløg
  • Frankfurter med æble og timian
  • Klassisk wienerpølse

Som altid med sennep fra Svendborg sennepsfabrik, godt brød, engelsk ketchup, ristet grønkål og sønderjysk surkål.

Tasty Thai

Tasty Thai By Bird Bird serverer klassiske og autentiske thai-retter lavet af friske råvarer, duftende krydderier og masser af grøntsager tilberedt med et ordentlig skud kærlighed. Snup nogle sprøde små forårsruller, en portion Phat Thai, en gang rød karry eller hvad med
kylling med cashewnødder. Er du til søde serveringer, så er der både sticky rice, smoothies og hjemmelavet is.

  • Forårsruller, pankopaneret rejer – Begge serveret med sød chili sauce.
  • Bao bao buns
  • Rød karry
  • Kylling med Cashew

Klassiske og autentiske Thai-retter

Lima

Sprøde sydamerikanske empanadas

Sprøde sydamerikanske empanadas – en lækker snack der bare skal smages. Fire vidt forskellige varianter af empanadas med bl.a.
kylling, klassikeren stopfyldt med oksekød. Den nye veganske med squash og rød peber. – samt favoritten med chorizo og gouda. Serveret med hjemmelavet salsa og stærk chili mayo

Vaffelbaronerne

Vi serverer sprøde lune churros for gæsterne. De kan krydres med sukker, kanelsukker, softice, chokoladesauce, nutella.

  • Churros plain
  • Churros med sukker
  • Churros med kanel sukker

Churros

Vaffel og is

En vaffel er ikke bare en dessert. En vaffel er en lille bid af himlen. Især hvis den er toppet med is, sauce og krymmel.

Bubble waffles med 1, 2 eller 3 kugler. vaffel bites, American vaffels
Derudover forskelligt tilvalg (skumfiduser, nødder, kunder bueno)

Gammeldags vaffel med 1, 2 eller 3 kugler.

Is i bæger med 1, 2 eller 3 kugler.

Kalles kaffe

Vi glæder os til at forkæle jer med Kalles kvalitetskaffe, når han ruller ud med sin grønne kaffescooter. Kaffebønnerne er nøje udvalgt, så de passer til de meget svingende omgivelser Kalles Kaffe opererer i. Kalles egne kaffebønner stammer fra Brasilien og giver en ren kop kaffe med krydrede aromaer og noter af chokolade, hasselnød og rosiner. Mmmmh!

Kalles kaffe

Flæskestegssandwich

Sprød og lækker svinekød – en klassiker du kender!

Flæskestegssandwich