En fantastisk oplevelse på Landbrugsmessen Gl. Estrup!

På Landbrugsmessens ”Torv” samles producenter, virksomheder, kunsthåndværkere og hobbyfolk til en spændende blanding af oplevelser, demonstrationer og salgstilbud, ligesom på en basar under sydens sol. Tilbuddet retter sig også til tidligere udstillere i ”Damernes Magasin”, som i år bliver en del af MesseTorvet.

Boderne danner rammen om de hyggelige bord- og bænke opstillinger, som inviterer messens gæster til, at holde en pause i Messens travle liv udenfor Torvet. Området er placeret, hvor der naturligt vil være en stor gennemstrømning af besøgende, så der er stort reklamepotentiale i en stadeplads på Torvet.

Der vil være forskellige optrin for den musikalske og underholdende undermaling af atmosfæren, og vi sørger for, at der kan købes snacks og drikkevarer i området.
Vil du være med på Torvet, kan du reservere en plads under tagfor 162,50 kr./kvm inkl. moms. Der kan bestilles ”moduler” i 3 meters bredde. OBS! Der må ikke sælges mad, is eller drikkevarer til nydelse på Torvet, dog må der uddeles smagsprøver, og sælges indpakkede varer til senere fortæring.

Har du brug for yderligere oplysninger, ring til: 8791 2042 – 2119 4428
Vil du være med på Torvet med en lidt større stand med udenoms areal og eget telt (75 kr/kvm), så kontakt os gerne. Vi finder en god placering til dig.

Ja tak, jeg vil gerne være med på Torvet. Alle priser er inkl. moms!

Der udleveres 2 stk. armbånd pr. stand– der er mulighed for, at printe gæstekort til udlevering. Disse udfyldes med firmaets oplysninger og afregnes til 100,00 kr. efter messen.