PRESSEMEDDELELSE – september 2019

Vi gør det igen! – Landbrugsmessen Gl. Estrup afholdes d. 23. og 24. maj 2020.

Der er nye og spændende tiltag på vej til Landbrugsmessen, som dog stadig først og fremmest vil være formidleren af landbrugets mange facetter til Familien Danmark. En ny sammensat bestyrelse er allerede i fuld gang med, at samle ideer og planlægge næste års messe.

”Vi kan endnu ikke løfte sløret for alle de nye oplevelser, der er i vente!” fortæller Tina Nielsen, nyvalgt formand i bestyrelsen, ”men vi er klar med nytænkning og anderledes oplevelser”. Den nye bestyrelse blev samlet i starten af august for, at give god tid til planlægning og ideudvikling.
Bestyrelsen vil gerne sende en stor tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer, samt alle de frivillige, som gør det muligt, at Landbrugsmessen kan afholdes. Der er rigtig mange frivillige ildsjæle, der ligger et kæmpe arbejde i, at få Messen afviklet, og mange har allerede tilbudt deres hjælp igen i 2020.

Tina Nielsen udtaler, at den nye bestyrelse er trukket i arbejdstøjet og er enige om, at nøgleordene for Landbrugsmessen 2020 er:

Nyt Dyrskue i gamle rammer.
”Gæsterne og udstillere kan glæde sig til et traditionelt dyrskue, som vi er kendte for, men der er spændende tiltag på vej. Vi vil præsentere en anderledes og inspirerende madoplevelse, hvor der i høj grad ligges vægt på gode og lokale råvarer, velsmag og udendørsliv, krydret med hygge og festligt samvær i gammeldags god dyrskuestemning.
Selvfølgelig holder vi fast i avlsudstillingerne for husdyrene med både kød- og malkekvæg, heste, får og fjerkræ i den sædvanlige dyrskueånd, og med dygtige dommere, der har fokus på kvaliteten i avlen.

Succesen i 2019 med det store hesteområde, gentages og udvides i 2020 med afvikling af et kørestævne, hvor køresportens folk præsenterer keglekørsel, med fart og spænding. Der arbejdes for en endnu større og fornyet maskinudstilling, som viser store maskiner, små maskiner, maskiner til hobbyfolket, maskiner til den professionelle landbruger, maskiner til jord, stald og værksted – kort sagt: alle slags maskiner til enhver maskintos … – entusiast!”.
Tina Nielsen afslutter med at anbefale, at interesserede kan følge med på Landbrugsmessens Facebook side, som løbende opdateres med spændende aktiviteter og tiltag til både gæster og udstillere, efterhånden som aftalerne er i hus!

Landbrugsmessen Gl. Estrup nr. 24 afholdes d. 23. og 24. maj 2020

Yderligere oplysninger:
Formand Tina Nielsen, mobil: 40 16 47 48,
glestrupmessen@gmail.com

Facebook.
Messens Facebook-side kan findes på: www.facebook.com/landbrugsmesse