Bliv erhvervsudstiller med en stand eller en kræmmer stadeplads!

Hos Landbrugsmessen Gl. Estrup er der plads til alle! Både store og mindre stande!


På messe pladsen er der afsat masser af plads til både kræmmerstandene, andre mindre stande. Ligeledes til de store stande, med maskinudstillere, og andre mere eller mindre pladskrævende virksomheder og foreninger.


Skal DIN virksomhed have en god placering, når de ca. 20.000 besøgende rammer Landbrugsmessen Gl. Estrup i weekenden d. 25.-26. maj, så klik her og få bestilt en stand!


Her finder du også et opdateret oversigtskort over pladsen.


Til dette års messe, er det "først til mølle" med placeringerne. Priserne varierer alt efter placeringen, samt størrelsen på standene.


Passer en mindre stand, eller en kræmmerstand bedst til dig så klik her og book dine facade-meter. Det koster KUN 1250,- for 3 facade-meter! Alle små-/kræmmerstandene er 6 meter i dybden - så du får mange kvm for pengene. Vælg selv hvor stor din kræmmerbod skal være!


Vi ved af erfaring, at når folk hygger og snakken går, så er chancen for et godt salg og nye kunder i din virksomhed ét skridt nærmere. 


Bestyrelsen og alle hjælperne i de forskellige udvalg, har derfor lagt sig i selen for at hyggen, familieoplevelserne og alle rammerne er klar til årets dyrskue og landbrugsmesse i Norddjurs!


Når programmet for messedagene er klar, kan du finde det her.


Landbrugsmessen Gl. Estrup er et stort dyrskue placeret i Østjylland, og i 2024 mærker vi det varme pust af en meget stor opbakning fra dyreudstillerne. Vi regner med over 450 dyr på pladsen, og ved derfor, at også du som stand-udstiller vil have store muligheder for at danne nye relationer med de mange besøgende fra Aarhus, Randers, Djursland og ja - meget af Østjylland.


Er du nysgerrig på hvem der allerede har booket stande på vores familievenlige landbrugsmesse og dyrskue, så tjek vores udstillerliste her - som løbende bliver opdateret!