Danmarks hyggeligste dyrskue i 2024

25 & 26 MAJ 2024

Nyhed 

Mad i børnehøjde

20-22K

Besøgende

165

Frivillige

275

Udstillere

Hvorfor skal du besøge os?

Oplevelser & underholdning:

Landbrugsmessen Gl. Estrup tilbyder en unik oplevelse med smukke dyr, spændende konkurrencer og sjove aktiviteter for hele familien. 


Faglig udvikling:

Dyrskuet kan give dig mulighed for, at lære om de nyeste trends indenfor avl, pasning og pleje af dyr. Især børnene får adgang til en ny verden af viden om dyr & natur.


Markedsplads:

På dyrskuet er der massere af stande, boder og butikker, hvor du kan finde alt fra landbrugsudstyr til hesteudstyr og andre relaterede produkter.


Konkurrence:

Dyrskuer har normalt konkurrencer inden for forskellige dyrekategorier som kvæg, heste, får og geder - hvilket giver mulighed for at se dygtige opdrættere og prale af sin egen dyrepræsentation.

Traktortræk med fuld gas


Er du til store maskiner med voldsomme hestekræfter? Kom og vær med til et adrenalinfyldt traktortræk, hvor styrke og konkurrence mødes i en spektakulær forestilling på Landbrugsmessen!


LÆS MERE

Hesteshow & mønstring


Oplev magien til dette års hesteshow! Formidable spring, yndefuldt dressur og det særlige bånd mellem hest og rytter. Kom og vær med i denne fantastiske forestilling på Landbrugsmessen.


LÆS MERE

Bedømmelse af får 


Kom og vær med til at fejre vores små firebenede venner! Her får man et indblik i de smukke får, som stilles til bedømmelse. Der er ofte små lam, som børnene elsker at hilse på. 


LÆS MERE

Veterantraktor show


I bedste Morten Koch stil vil i kunne se, de fleste af Dansk landbrugs trækheste, som var med til at drive jorden på gårdene de sidste 65 år. Kom og se de fantastiske maskiner i øjenhøjde. Et stykke af danmarks historie.  


LÆS MERE

Bedømmelse af kødkvæg & malkekvæg


Oplev de mange kvægracer, når de bliver præsenteret og bedømt i den store ring. 


LÆS MERE

NYHED!! Mad I børnehøjde


Klar, parat, kok! Vi er sikre på at vores sjove madlavningsevent for børn bliver fyldt med grin, læring og kreative retter. Slip dine små og lad dem lave lækkerier med os. Vi glæder os!


LÆS MERE

VIL DU UNDGÅ KØ?

Køb dine billetter på forhånd - så slipper du for at stå i kø!

Når du trykker på knappen nedenfor, bliver du viderestillet til Billetsalg.dk

Følg os på facebook

Hjælp os, med at sprede kendskabet til danmarks hyggeligste dyrskue

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv aldrig med og sende os en besked!